Hirdetés

A Take-Two egy évet tolt egy még be sem jelentett játék megjelenésén

|

Jó eséllyel a Borderlands 3-at csúsztatták el, de a kiadó egyelőre rébuszokban beszél.

Hirdetés

Rockstar Games és a 2K Games anyacége, vagyis a Take-Two nemrég megerősítette, hogy alaposan eltolják egy olyan játékuk megjelenési dátumát, amit ezidáig még be sem jelentettek.

Hirdetés

Bizony, nem nekem ártott meg a délelőtt elfogyasztott három kávé, a Take-Two tényleg azt árulta el nekünk, hogy a 2019-es pénzügyi évre tervezett (ez ugyebár a 2018 áprilisától 2019 márciusáig terjedő időszakot fedi le) új játékuk (aminek a címét sem tudjuk), csak a 2020-as pénzügyi évben jelenhet meg. Annyit azért hozzátettek, hogy "a "2K egyik legnagyobb sorozatának régóta várt új epizódjáról van szó". Ez persze eléggé leszűkíti a kört, azonnal a Borderlands 3 jut eszünkbe ilyen szépen csengő szavak hallatán, de egy BioShock játék is simán elképzelhető, hiszen elvileg ezt is kalapálják már egy ideje. 

Ti mit tippeltek, melyik nagy 2K Games sorozat új része csúszhatott a 2020-as pénzügyi évre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)