Hirdetés

Grand Theft Auto Online - a Take-Two egy csalásokat készítő csapatot is lekapcsolt

|

A kiadónak köszönhetően megszűnik egy előfizetős cheat szolgáltatás, ráadásul még a bevétel is jó helyre kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Take-Two akcióba lendült, és az OpenIV leállítása csak a kezdet volt. Nem mindenki örült a népszerű modder eszköz eltűnésének, de az biztos, hogy a normális játékosok közül senki sem fogja hiányolni a Force Haxet.

Hirdetés

A Force Hax különféle csalásokat és modokat kínál a GTA Online játékosoknak, akik így könnyen megkeseríthetik a többiek életét. A szolgáltatás nem ingyenes, egy heti használatért nagyjából 2000 Ft-ot kérnek el a fejlesztői, egy hónapért már közel 4500-at, háromért pedig majdnem 9000 Ft-ot kell kicsengetni.

Viszont ha felkeressük az oldalukat, akkor láthatjuk, hogy már el is tűnt róla minden tartalom, és a készítők egy üzenetben számolnak be arról, hogy a Take-Two Interactive-vel folytatott tárgyalások után beszüntetik az egész szolgáltatást. Emellett pedig bocsánatot kértek a GTA Online közösségtől, és bejelentették, hogy az előfizetésekből befolyt pénzt jótékony célra fordítják.

Időközben az OpenIV miatt feldühödött rajongók indítottak egy petíciót a mod megmentéséért, és a Steam is betámadták negatív értékelésekkel a GTA V-öt. Vitatható, hogy okos döntés-e az emberek részéről lehúzni egy amúgy remek játék értékelését bármilyen mod miatt, de így is lehet véleményt nyilvánítani.

Remélhetőleg a Take-Two most szerzett magának egy jó pontot a játékosok körében, és talán lenyugodnak egy kicsit a kedélyek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)