Hirdetés

A Take-Two is lekerülhet a tőzsdéről

|

Az Atari után a Take Two is megkapta a maga figyelmeztetését a NASDAQ online tőzsde üzemeltetőitől. Ezúttal nem az alsó határ alatti részvényenkénit árfolyam miatt, hanem egyszerűen azért, mert a kiadóvállalat nem tette közzé időben negyedéves pénzügyi eredményeit.

Hirdetés

A kiadott sajtóközlemény szerint a Take Two tárgyalást kezdeményezett a NASDAQ képviselőivel, s míg az ügyben megállapodás vagy döntés nem születik, addig továbbra is a tőzsdén maradhat a vállalat.

Egyébként a 2006. július 31-én zárult harmadik pénzügyi negyedévről van szó. Érdekes viszont, hogy nem adtak magyarázatot a késlekedésre, inkább rögtön meghallgatást kértek. Ez nem túl jó jel...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)