Hirdetés

Take Two - Mit hoz a jövő?

|

Michael Pachter ismét belenézett a kristálygömbbe. Ezúttal a Take Two jövőjével kapcsolatban.

Hirdetés

A Wedbush Morgan Securities elemzője már sokszor megpróbálta kitalálni, mire is számíthatunk a jövőben. Jóslatai néha meglepően pontosnak bizonyultak, szóval talán érdemes rá odafigyelni most is. A Take Two ugyan veszteséges, de jövőre összekaphatja magát, hiszen igen ütős projektek vannak a tarsolyban.

Itt van mindjárt az új GTA4 DLC, a The Ballad of Tony Gay. Pachter szerint a lemezen kiadott, mindkét DLC csomagot tartalmazó Episodes from Liberty City olyan 2,5 milliós eladásokat produkál majd, de persze ott van még az a bevétel is, amit a letöltések hoznak. Pachter szerint a következő GTA epizód is érkezik jövő karácsonykor, bármit is állítson a Take Two ez ügyben. A 2010-es pénzügyi évben érkezik a PlayStation 3 exkluzív Agent is, azaz legkésőbb október 31-én. Év közben jön ugye a Mafia II, a Max Payne 3, a Bioshock 2, és a Red Dead Redemption. Szép felhozatal. Pachter szerint a fenti címek mindegyike legalább 1,5 millió példányban fogy, ami szép summát jelent. Pachter jóslata szerint a Bioshock alkotóinak új, titkos játéka is megjelenik az elkövetkező 18 hónap során, és valószínüleg az L.A. Noire is elkészül hamarosan, sőt Pachter szerint a Firaxis is olyan helyzetben van már, hogy képes egy új Civilization játék piacra dobására. Egyszóval érdekes év lesz 2010, még akkor is, ha minden más kiadó tönkremegy.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)