Hirdetés

Take-Two pénzügyi adatok és tervek

|

A Take-Two játékkiadó közzétette 2005-ös pénzügyi évére vonatkozó adatait. Az október 31-ével záródó 12 hónapos időszak alatt 1,2 milliárd dolláros bevételre tettek szert, amelyből 308 millió dollár az utolsó negyedévben realizálódott. A jelenlegi negyedévre kicsit gyengébb adatokat jósolnak, lévén már vége a karácsonyi dömpingnek. Az Xbox 360 játékok iránti kereslet folyamatosan növekszik, ami némileg elősegíti a kiadót abban, hogy hosszabb fejlesztési időt adhasson egyes húzó termékeit készítő fejlesztővállalatok számára. A január 31-én záruló idei első negyedévben 230-250 millió dolláros bevételre számítanak. Ami a távolabbi terveket illeti, a Take-Two főként a (hordozható) konzol eszközök piacára összpontosít. PC-re szinte csak olyan alkotás jelenik meg, amely konzolokra is meg fog. Ilyen például a Torino 2006, és a The Elder Scrolls IV: Oblivion. Nagy érdeklődésre számíthat a The Da Vinci Code, a Prey és a 24 című tévésorozatból készülő játékok, továbbá az NBA2k7 sportjáték is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)