Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - a Take Two szerint történelmi mérföldkő lesz

|

A Take Two vezérigazgatója úgy gondolja, hogy a Red Dead Redemption 2 nem csak az idei év, de a generáció egyik legfontosabb megjelenése lesz.

Hirdetés

A Red Dead Redemption első része az előző konzolgeneráció egyik legkiválóbb játéka volt, szóval egyáltalán nem meglepő, ha a Take Two a következő epizódtól is hasonló eredményeket remél, viszont a kiadó vezérigazgatója kifejezetten magabiztos abban, hogy a játék meghatározó darabja lesz minden gamer gyűjteményének.

Hirdetés

Strauss Zelnick nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Red Dead Redemption 2 egy kreatív mérföldkő a Rockstar Games számára, ami újra fogja definiálni az ipart:

"A Red Ded Redemption 2 a Rockstar Games első olyan címe, amit már az alapoktól a jelenlegi konzolgenerációra fejlesztettek. Hihetetlenül izgatottak vagyunk a játék megjelenése miatt, ami garantáltan mérföldkő lesz a szórakoztatóipari termékek történelmében."

Természetesen mi is izgatottak vagyunk, de azért azt is érdemes hozzátenni, hogy a játék kiadójától nem igazán vártunk más jellegű kijelentéseket, szóval meglepetést valószínűleg senkit nem ért Zelnick nyilatkozatát követően.

A Red Dead Redemption megjelnés idén október 26-án várható PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)