Hirdetés

Red Dead Redemption - még idén jöhet a folytatás?

|

A Rockstar Games idén sem tétlenkedik majd, számos új cím és port van készülőben. Talán egy kis western még belefér.

Hirdetés

A Baird egy nagy múltú pénzügyi kimutatásokkal és előrejelzéssel foglalkozó cég, akik számos nagy vállalatot, többek közt kiadókat is figyelemmel követnek. Az elemzők szerint szerint a Rockstar és a Take-Two hamarosan közös bejelentést tesz majd, hiszen a Take-Two még nem igazán villantott a befektetők előtt.

"Ennek megfelelően a következő év során számos bejelentésre számíthatunk, mint például a GTA V PC-s és next-gen portja, illetve a Red Dead Redemption sorozat folytatása. Néhány jól irányzott bejelentés kifejezetten jót tehet a cég bevételeinek" - mondta el Colin Sebastian elemző.

A GTA V PC-s változatát már az Amazon is megénekelte. A GTA V PC 2014-es megjelenése nem lenne túl nagy meglepetés, közvetve pedig számos dolgot előrevetít az azt követő évre. "A franchise számos része (portok, kiegészítők) már fejlesztés alatt áll, ezekre szüksége is lesz a kiadónak, hogy a tervezett bevételeket elérje. Emellett úgy gondoljuk, elképzelhető egy Red Dead játék 2014-es megjelenése" - tette hozzá.

A Red Dead sorozat következő része valószínűleg a Rebellion nevet kapja majd, de egyelőre kétséges, lesz-e belőle bármi is 2014-ben. A Rockstar általában sokkal több időt szokott hagyni egy-egy új játék kapcsán, hogy felhype-olja a közönséget. Ebből adódóan valószínűleg a western kalandokra még várnunk kell, de ne legyen igazunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)