Hirdetés

A Take-Two elnöke szerint az Xbox Scarlett és a PS5 közelebb visznek bennünket a fotórealizmushoz

|

Szerinte például az NBA 2K látványa nagyon közel jár majd a valósághoz.

Hirdetés

A Take-Two elnöke, Strauss Zelnick adott egy interjút a CNBC-nek, ahol a következő konzolgenerációról is beszélt egy kicsit. Szerinte a PlayStation 5 és az Xbox Scarlett komoly előrelépést jelentenek majd grafikus technológiában, és közelebb visznek bennünket a fotórealizmushoz.

Hirdetés

Azért hozzátette azt is, hogy nem minden játékkal fognak az élethűségre törekedni. A Borderlands például mindig is megmarad a cel-shaded megoldásnál.

"Az, hogy erre lehetőségünk lesz, még nem jelenti azt, hogy minden játéknál erre fogunk törekedni. A Borderlands, például egy rajzfilmes univerzum, és mindig is úgy fog kinézni. Ettől függetlenül lesznek címek, mint mondjuk a kosaras játékok, ahol tényleg elég közel fogunk kerülni a valósághűséghez. Ez egy nagyon izgalmas, új vásznat kínál majd, amire a kreatív srácaink festhetnek."

Ti melyik megoldást preferáljátok a grafikai megjelenítés terén? Fotórealizmust vagy valamilyen különleges művészeti irányt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)