Hirdetés

A Rockstar és a 2K feje a Nintendo Switch-ben hisz, a VR-ban nem

|

Strauss Zelnick nem csak a mikrotranzakciók kapcsán osztotta meg cége nézeteit, hanem azt is elmondta, melyik technológiákban hisznek.

Hirdetés

A Take-Two elmondása szerint az idei E3-on visszafogottabban lesznek jelen, de a cég ügyvezető igazgatójának, Strauss Zelnicknek így is akad mondanivalója. A gigakiadó feje a közelmúltban nem csak a mikrotranzakciókról mesélt, hanem szóba került a VR és a Nintendo Switch is.

A virtuális valóságban továbbra sem hisz a 2K Games és a Rockstar anyacége, így Zelnick továbbra is tartja magát korábbi álláspontjához. Eszerint nincs jelentős piaca a VR-játékoknak, így csak néhány kisebb címmel vannak jelen ebben a szegmensben.

"Ha a VR jelentős szórakoztató platformmá fejlődik, ott leszünk. De meg vagyok győződve róla, hogy nem lesz megszokott, hogy valaki felvegye a headsetet, rá a fejhallgatóját, kézbe vegye a két kontrollert és hat órán keresztül így játsszon"

- mondta a Take-Two főnöke.

A Nintendo Switch kapcsán viszont sokkal optimistábban fogalmazott, igaz, még csak egyetlen játékukat, az NBA 2K18-at jelentették be a hibrid konzolra.

"Hiszünk benne. Úgy látjuk [mint a Nintendo], hogy sikeres volt a megjelenése. Majd még kiderül, hogy teljesít később, de izgatottak vagyunk miatta. Ha a játékosbázis meglesz, mi is ott leszünk. Nem minden címünkkel, csak szelektíven"

- fejtette ki.

Így valószínűleg a Red Dead Redemption 2 nem jelenik majd meg a gépre, de kisebb játékokat valószínűleg kihoznak a Switchre. Ha bírja a konzol, például egy hordozható Kerbal Space Program érdekes lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)