Hirdetés

Taktikai RTS formájában érkezhet az új Starship Troopers játék

|

A Csillagközi invázió könyv és filmsorozat egy újabb adaptációban, egy valós idejű stratégiai játék formájában mutatkozik meg, valószínűleg még év végén.

Hirdetés

Az első Csillagközi invázió filmet 1997-ben mutatták be, amelynek alapjául Robert A. Heinlein 1959-ben megjelent regénye szolgált. Az Amerikában anyagi bukásnak számító alkotás Európában valamiért sikeres tudott lenni, hamar egy kultstátuszba kerülő bűnös élvezetnek számított. Videojátékos fronton is bővült az univerzum, jött a 2000-ben kiadott Starship Troopers: Terran Ascendancy, amely egy RTS játék volt, de különösebb sikert nem aratott.

Azóta túl vagyunk pár még kevésbé jól sikerült Csillagközi invázió filmen, viszont új videojáték nem érkezett egy 2005-ös FPS óta. Először arról volt szó, hogy 2020-ban jelenik meg a Starship Troopers: Terran Command névre hallgató stratégiai játék, azonban a projekt idénre csúszott.

Hirdetés

A Terran Command egy valós idejű stratégiai játék lesz, amely egy egyjátékos kampányt fog tartalmazni, a 21 küldetésből álló történetét pedig az eredeti film inspirálta. A játékos részt vehet majd a Klendathu elleni ikonikus támadásban, de idejének nagy részét a kifejezetten a játék számára létrehozott új Kwalasha bolygón fogja tölteni.

Egy új gameplay előzetes is napvilágot látott, és azért azt lehet mondani, hogy egész jól is néz ki:

A hír írásakor még nincs megerősített kiadási dátuma a játéknak, de a Steamen jelenleg 2021-es megjelenés szerepel. A Starship Troopers: Terran Command PC-re jön majd, és csak Steamen, valamint a Slitherine Store-on lesz megszerezhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)