Hirdetés

Találkozik a Lost Ark és a The Witcher 3 világa, új kaszt is érkezik

|

Ha valamit nem láttunk jönni, akkor az egy koreai MMO összeállása a CD Projekt Red világával.

Hirdetés

A Lost Ark fejlesztőstúdiója, a Smilegate megtartotta a napokban LOA ON eseményét, melynek keretében az MMOARPG jövőjéről beszéltek. Az egyik legizgalmasabb új bejelentés az Aeromancer karakterosztály volt, ami egy hatalmas napernyővel irányítja a szelet, az esőt, és minden természeti jelenséget.

Az időjárást fegyverként használó kaszt egy mozgékony cukiság lesz, de aki azt tervezi, hogy őt teszi majd meg főkarakterének, annak van egy rossz hírünk: az Aeromancer egyelőre csak Koreában fog megjelenni.

Hirdetés

Az Amazon Game Studios igyekszik utolérni a koreai verziót, de még nagyon messze vannak attól, hogy minden kaszt és tartalom benne legyen a nyugati változatban. Az Aeromancerre így még jó darabig várnunk kell majd.

A LOA ON eseményen került szóba a The Witcher 3 kollaboráció is, amiről sajnos egyelőre semmilyen részletet nem árultak el. A közösség arra számít, hogy az esemény valamikor a télen éri el a koreai szervereket, így mi 2023-ban számíthatunk ennek érkezésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)