Hirdetés

Találkozz Geralttal a GameNighton!

|

Azt tudtátok, hogy Geralt is ott lesz a május 22-i rendezvényen? A Cosfighters bajnok csapata egy külön előadással is készül számunkra!

Hirdetés

A GameNighton lesz League of Legends verseny, The Witcher 3: Wild Hunt és Van Helsing III launch party és persze elképesztő mennyiségű nyeremény, ami csak arra vár, hogy hazavigyétek.

De ez még nem minden. Készültünk számotokra valami igazán különleges meglepetéssel is. A GameNightra kilátogat a Cosfighters csapata, akik kis hazánk játékosait a PlayIT-eken tartott előadásaikkal, a világot pedig legutóbb az East European Comic Conon nyűgözték le.

Csanádi Zoltán és csapata a GameNightra is ellátogat, tartanak egy látványos bemutatót, ráadásul tartanak egy előadást is a ComicConról is, ahol összesen három díjat sikerült bezsebelniük. A legjobb egyéni és a legjobb csoportos cosplay díját is elvitték, Csanádi Zoltán pedig Geraltként Cosplay World Master győztes lehet, úgyhogy ő utazhat ki Portugáliába a döntőre.

A Cosfighters tehát biztosan ott lesz a május 22-én megrendezésre kerülő GameNighton, ahova a rengeteg program, verseny és ajándék mellett már csak az ő előadásuk miatt is érdemes lesz kilátogatni.

GameNight május 22.

Időpont: 2015. május 22., péntek, 16:00-tól

ÚJ HELYSZÍN: Zippp Club, Margitsziget

Facebook event: Gyere, bulizz velünk!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)