Hirdetés

Találsz egy hibát, 10 ezer eurót kapsz

|

A Mega fájlmegosztó indulása után Kim Dotcom merész reklámfogást vállalt be: komoly pénzt fizet annak, aki hibát talál a rendszerben.

Hirdetés

A Mega indulása sem volt már semmi, Dotcom "palotájában" került sor a megnyitóra, ráadásul 50 GB tárhelyet is ígért a felhasználóknak.

Miután egyetlen nap alatt egymillió felhasználó csatlakozott, Dotcom elég biztos a sikerben, ezért újabb merész mondás hagyta el száját. Még egy hónap sem telt el azóta, máris arra ösztönzi a felhasználókat, hogy biztonsági réseket, hibákat találjanak. Komoly jutalmat ígér annak, aki megteszi ezt, erről részletek a TechCorner oldalán olvashatóak.

Ja, és az illegális tartalom nem vész el, csak átalakul. Íme egy elég komoly lista arról, hogy a Mega máris mennyi warez tartalmat foglal magában. Ti mit gondoltok: meg tudják valaha is állítani Dotcom gépezetét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)