Hirdetés

Talán mégsem lesz Xbox-exkluzív a Bethesda Indiana Jones játéka

|

A felvásárlás ellenére úgy tűnik, a PlayStationön játszók is élvezhetik majd Indiana Jones játékos kalandjait.

Hirdetés

Rövid idővel a Microsoft által történő felvásárlás hírének érkezte előtt, a Bethesda bejelentette, egy Indiana Jones játékon dolgozik. Azóta sajnos nagy a csend a projekt körül, a játékosok pedig a Starfield példája miatt joggal gondolhatták, hogy ez a cím is Xbox és PC-exkluzív lesz, most azonban pozitív hírek érkeztek, amiknek még akkor is örülünk, ha egyáltalán nem garantálnak semmit a jövőre nézve.

Az Xbox Two podcastben Jez Corden videojátékos újságíró azt mondta, egy forrásától azt hallotta, hogy a készülő Indiana Jones játék, a Bethesda néhány projektjével szemben nem kizárólag Xboxon és PC-n jelenik meg, hanem a Sony konzolján, PlayStation 5-ön is játszható lesz.

Hirdetés

Corden hozzátette, mindenki kezelje fenntartásokkal szavait, a forrása ugyanis tavalyi, azóta könnyen elképzelhető, hogy változott a terv a játékkal kapcsolatban.

Mivel az Indiana Jones egy licencelt játék, könnyen elképzelhető, hogy a Microsoftnak egyszerűen nincs beleszólása, hogy a Bethesda és a Zenimax milyen platformokra készítheti el azt. Egyelőre sem a Microsoft, sem pedig a Bethesda nem kommentálta az ügyet, ahogy az érintett platformok listája sem elérhető.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)