Hirdetés

Tales from the Borderlands: Episode 4 megjelenés - jövő héten folytatjuk

|

Nem kell őszig várnunk a Tales from the Borderlands sorozat negyedik részére: a Telltale elárulta, mikor jön az Escape Plan Bravo.

Hirdetés

Lassan minden aktuálisan futó évadát lezárja a Telltale Games. A Game of Thrones-ból már csak egy rész van hátra, és ha megjön a Tales from the Borderlands negyedik epizódja, akkor már csak körülbelül egy hónapot kell aludnunk, hogy megkapjuk az ötödik, utolsót is.

Ha nagyon spoilermentesek akarunk maradni, elég annyit tudni, hogy az Escape Plan Bravo című felvonás ott folytatja, ahol a harmadik rész véget ért. Rhys és Fiona tovább keresik azt a valamit, amit eddig is, és számíthatunk arra, hogy "áldozatokat kell hozni". Az Episode 4 PC-re, Mac-re, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re augusztus 18-án, Xbox 360-ra és Xbox One-ra 19-én, iOS-re és Androidra pedig 20-án érkezik, készítsétek neki a helyet. Addig ezekkel a képekkel kell beérni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)