Hirdetés

Kiszivárgott egy Tales from the Borderlands videó, folytatás jöhet

|

Kiszivárgott egy videó, amely nem csupán az első részről mesél, de a folytatásról is.

Hirdetés

Bár a Tales from the Borderlands nem tartozik az azóta megszűnt, majd feltámadt Telltale Games legegyszerűbben megvalósuló projektjei közé, a játékosok szívét kétségkívül elnyerte, így hatalmas örömmel olvasta mindenki a pletykát, hogy a folytatás lehet a stúdió következő nagy dobása. 

Hirdetés

Az akkori reddites pletykát most egy újabb Redditre felkerülő poszt igyekszik alátámasztani, amely tartalmaz egy a Tales from the Borderlands Redux változatát hirdető videót. Ez a kiadás állítólag fel nem használt tartalmakat is tartalmaz majd, valamint fejlesztői kommentárral és bónusz miniepizóddal toldják meg. A videó a Telltale, a 2K, a Gearbox és az ex-Telltale fejlesztők által alapított Adhoc Studio logóit vonultatja fel, a felvétel végén pedig a 2020-as dátum átalakul egy szimpla 2-es számmá, amely azt jelezheti, hogy készül a Tales from the Borderlands 2 is. A kiszivárgott előzetest az Imgurra töltötték fel, két részletben lehet megnézni ide és ide kattintva.

Egyelőre még ne vegyétek készpénznek a Redux valódiságát, de meglepő lenne, ha nem érkezne egy hivatalos bejelentés a napokban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)