Hirdetés

Tales from the Borderlands megjelenés - már tudjuk mikor jön

|

Vége a találgatásoknak, ugyanis a Telltale Games hivatalosan is bejelentette, hogy mikor jön a Tales from the Borderlands első epizódja, a Zer0 Sum.

Hirdetés

A The Walking Dead harmadik évadának indulásától elvonatkoztatva a Telltale Games még mindig lóg nekünk két epizodikus kalandjátékának megjelenési dátumaival, illetve már csak a Game of Thrones premierjének ismertetése van hátra, ugyanis a Tales from the Borderlands dátumát megosztották Twitteren.

A Telltale Games és a Gearbox Software együttműködésében készülő Tales from the Borderlands legelső fejezete, a Zer0 Sum ma került fel a Steamre, majd 26-án Xbox One-ra is megjelenik, végül pedig december harmadikán PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és Xbox 360-ra is megérkezik. Az epizód várhatóan még idén elérhetővé válik iOS és Android készülékekre is. Ami az árazást illeti, a teljes évad PC-re 22.99 euróba (~6990 forintba) kerül.

Remélhetőleg a Game of Thrones megjelenési dátumáról sem feledkezett meg a Telltale. Ugye?!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)