Hirdetés

Támadás miatt lehaltak az Among Us szerverei

|

Már napok óta játszhatatlan az Among Us.

Hirdetés

Bár messze nem játsszák már annyian, mint 2020 szeptemberében, népszerűségének csúcsán (legalábbis a PC-s változatot), azért még mindig pörög valamennyire az Among Us, és sokan lesznek szomorúak, ha nem tudnak imposztorok után kutatni vagy árulóként mészárolni pajtásaikat.

Március 24-én kezdődtek az első problémák, és úgy néz ki, máig nem sikerült megállítani azokat a DDoS támadásokat, amik az észak-amerikai és európai szervereket egyaránt érintik.

Hirdetés

Március 26-án számoltak be a fejlesztők arról, hogy "szabotázs" áldozatai, és kénytelenek voltak lekapcsolni a szolgáltatást, amíg meg nem oldják a nehézségeket. Hozzátették, lehet, hogy ideiglenesen elérhető lesz a játék, de majd szólnak, ha úgy látják, elhárultak a problémák.

Addig marad a napsütés élvezete, más játékok kipróbálása, meg hát a legtöbb időzónában a hétfő délelőtti tanulás és munkavégzés. Ti hogyan próbáltok túlélni?

Címkék: #among us #ddos
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)