Hirdetés

Itt a Tamagotchi, amit ölésekkel lehet életben tartani

|

A Call of Duty: Modern Warfare boltjában már megvásárolható a Tomogunchi, a digitális kiskedvenc, melyet a meccseken nyújtott jó teljesítményünkkel táplálhatunk és tehetünk boldoggá.

Hirdetés

Rá vagytok kattanva a Call of Duty: Modern Warfare-re? Várjátok hogy a fejlesztők újabb tartalmakat gyártsanak le a játékhoz? Amíg egyre türelmetlenebbül várjuk a Warzone nevű battle royale mód megjelenését, most egy sokkal menőbb újdonsággal üthetjük el az időt: itt a még tavaly beharangozott, azóta nevet váltott Tomogunchi, a digitális állatka, amiről a harcok közben kell gondoskodnunk. 

Hirdetés

Ha áthallást éreztek a '90-es évek derekán nagyon népszerű Tamagotchival, akkor bizony nem csal meg titeket a memóriátok. Ez egy olyan kis szerkezet volt, melynek kijelzőjén egy állatka jelent meg, amiről gondoskodnunk kellett, szüksége volt etetésre és itatásra, fel kellett takarítani a piszkát, és alkalomadtán játszani is kellett vele, hogy jó kedve legyen. Noha csak kevésben nyújtott többet egy kvarcjáték komplexitásánál az egész (ha egyáltalán), a Tamagotchi ennek ellenére hatalmas sikernek örvendett, pár éve újra is élesztették.

Úgy tűnik, hogy az Infinity Ward berkeiben akadnak olyanok, akik visszasírják azokat az időket, amikor minden második iskolatáskában megpittyent egy ilyen kütyü, úgyhogy most a Modern Warfare-ben is megtalálhatunk egy hasonlót:

A Tomogunchi annyiban azért különbözik ihletőjétől, hogy itt állatkánk minden igényét kielégíthetjük azzal, hogy jól teljesítünk a játékban. Tehát ha sok ellenlábasunkat likvidáljuk és meccseket nyerünk, attól a kis jószág boldog lesz és jóllakott. Persze ez fordítva is igaz, tehát ha nincs nyerő szériánk, akkor a Tomogunchi is elpusztulhat, és kezdhetjük nevelését elölről, a tojás éveitől. 

Ugye ti is úgy éreztétek, hogy ez az, ami igazán hiányzott még a Modern Warfare-ből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)