Hirdetés

Te is támogathatod a Halálcsillag megépítését

|

A Halálcsillag megépítése az emberiség szinte minden problémájára megoldást jelenthetne, a kormányok azonban nem hajlandóak pénzelni a projektet. Sebaj, majd mi összedobunk rá.

Hirdetés

Egy működő Halálcsillag megépítése régóta foglalkoztatja az embereket, ezidáig azonban nem sikerült előteremteni a szükséges pénzügyi és szakmai támogatást. Az első nagy projekt még 2012-ben indult, amikor 34 ezer ember aláírásával ellátott petíció érkezett a Fehér Házba, az Egyesült Államok kormánya azonban visszadobta a dolgot, mondván a megvalósításhoz 850,000,000,000,000,000 dollárra lenne szükség. Ezt 2013 elején egy Kickstarter projekt követte, amelyben open-source hardverekkel és szoftverekkel akartak lefaragni a költségekből, de így is csak 2000 fontot sikerült gyűjteniük.

Ilyen könnyen persze nem adhatjuk fel, tudja ezt a népszerű író, Mark Lawrence is, aki most újra megpróbálkozik a dologgal. A platform megint a Kickstarter, most azonban egy sokkal átgondoltabb projekttel állunk szemben. A megvalósításhoz mindössze 85 millió fontra van szükség. Ha ezt sikerült összegyűjteni a szervezők keresnek egy lóversenyt vagy hasonló fogadást, ahol 1:1000000 arányban tudnak fogadni, és ha bejön, már meg is van a szükséges pénz. Ha egy kicsit többet sikerülne gyűjteni, akkor lángmintás festésre is számíthatunk, valamint lefedik azt a kis hőkivezető nyílást is.

A támogatókat a befizetett összeg alapján különböző jutalmakban részesítik majd, 1000 font után kapitányi rangba kerülünk, de 3000 fontért mi lehetünk a hajón szolgálatot teljesítő 3 moff egyike. A fontosabb tisztségek természetesen erősen limitáltak, így aki Sith Nagyúr akar lenni, annak érdemes mihamarabb befizetni legalább 5000 fontot. Már ha elindul a projekt, egyelőre ugyanis csak vázlatként szerepel az oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)