Hirdetés

Táncosként dolgozott a Dead Island 2 egyik játszható karaktere a zombiapokalipszis előtt

|

Ryan, aki saját trailert kapott, a többiekhez hasonlóan egyedi képességekkel segíti az élőhalottak elleni harcot.

Hirdetés

Döbbenetes belegondolni, hogy a Dead Island 2 lassan tíz éve, 2014-ben mutatkozott be egy elképesztően hangulatos trailerrel, hogy aztán másról se halljunk évekig, mint hogy még készül, vagy hogy már másik csapat dolgozik rajta. Eredetileg a Yager (Spec Ops: The Line) felelt érte, aztán átkerült a Sumo Digitalhoz (Crackdown 3), végül a Crytek UK fejlesztőiből alakult Dambuster Studios (Homefront: The Revoltuion) lett a befutó, akiknek várhatóan sikerül befejezni a projektet. 

Legalábbis az elmúlt hónapokban nagyon magabiztosan nyilatkoztak a fejlesztők és mutogatták a Dead Island 2 játékmenetét, persze a képletből náluk sem maradhatott ki egy kis csúszás

Hirdetés

Most minden jel arra mutat, hogy április 28-án végre meg fog jelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re a háromfős kooperatív móddal is felvértezett horrorjáték, amelyben hat játszható karakter (Slayer) kap helyet. Az egyik közülük Ryan, aki táncosként kereste a kenyerét azelőtt, hogy bezombult volna az emberiség.

A férfi célja, hogy megtalálja a testvérét a fertőzöttekkel teli világban, ezt pedig egyedi felszerelésével (a tűzoltók elbújhatnak mellette) és képességeivel (például a blokkolás és kitérés boostolja őt) igyekszik elérni. Nézzétek meg az alábbi videóban, hogy mit tud Ryan:

A Dambuster természetesen sorra be fogja mutatni a többi karaktert is, érdemes lesz követni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)