Hirdetés

Tank Ace - trailer

|

Elmúlt a szabadság - bár tartott volna még - így aztán harckocsikkal térek vissza én.

Hirdetés

A világban azt, ami nagyon sikeres, vagy sokaknak tetszik egyből lemásolják, vagy hamisítani kezdik. A pofátlanabbak eredeti néven, a picit kevésbé pofátlanok álnéven (adias vagy Pama cipő például).

Most a World of Tanks kópiája érkezik Tank Ace címen. A több ázsiai játékot is működtető Gamescampus legújabb címe a Tank Ace, amelyről azt tudjuk, hogy hamarosan nyílt bétája lesz és hogy második világháborús tankokkal lehet benne játszani és egymásra lőni. Számomra egyelőre rejtély, hogy a játékból hol vannak a világháborúban fontos szerepet játszó angol tankok, de majd csak előkerülnek valahol. Addig is kukkantsunk bele a Tank Ace-be egy kicsit:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)