Hirdetés

Ingyen kipróbálható a magyar fejlesztésű Tank Maniacs

|

Korábban a béta során többször is lehetőségünk nyílt belekóstolni ebbe a végtelenül szórakoztató, magyar fejlesztésű játékba, és most, hogy megjelent a demó, már tényleg nem érdemes kihagyni.

Hirdetés

A Tank Maniacs koncepciója hihetetlenül egyszerű: néhány haverral lehuppanunk egy kanapéra és addig lőjük egymást, amíg bírja a banda szusszal. Persze akkor sincs probléma, ha valaki nem tud maga mellé gyűjteni pár arcot egy laza délutáni mókához, mivel a Steam Remote Play Together funkciójával keresztül az interneten keresztül is összejöhet a meccs. 

Hirdetés

A négy játékos szórakozását biztosító Tank Maniacs végleges változata 10 pályával, 11 tankkal, 12 őrült karakterrel, 6 játékmóddal és számos hasznos funkcióval jelenik meg hamarosan, addig viszont november 17-ig bárki kipróbálhatja egy demónak köszönhetően, amelynek keretében tíz tankot, három pályát és a "Last Tank Standing" módot lehet nyüstölni. Az alábbi trailerrel ti is belenézhettek a játékmenetbe: 

Ha kedvelitek a mókás trailereket, akkor ezt az előzetest sem szabad kihagynotok: 

A Tank Maniacs demóját innen tölthetitek le, a játék pedig PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, Macre és Linuxra is készül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)