Hirdetés

Megjelent a magyar fejlesztésű Tank Maniacs

|

Ha kell egy játék, amivel megmenthetitek az ellaposodó baráti összejöveteleket, ez például tökéletes lehet.

Hirdetés

A Wormster Dasht is jegyző magyar csapat, a GameLab ma kiadta új játéka, a Tank Maniacs PC-s változatát. A couch co-opos játékokra amúgy is csúnyán rá tudunk menni szervezetileg, ezt is volt már alkalmunk kipróbálni, néhány hónappal ezelőtt streameltük is egy keveset. Azóta persze sokat fejlődött.

Hirdetés

Első ránézésre Worms-klónnak tűnhet, de már csak azért sem az, mert itt mindenki egy tankot irányít, és valós időben megy a harc. Legfeljebb négyen játszhatnak a 4 PvP mód valamelyikében, 8 eltérő pályán, 11 tank egyikét irányítva. A demó holnapig még elérhető a Steamen, próbáljátok ki, és ha tetszik, vásároljátok meg december 12-ig 35%-os kedvezménnyel. Utána 14,99 euróra ugrik fel az ára, ami azért még mindig nem bődületesen sok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)