Hirdetés

Tankok mentették meg a Gas Powered Games fejlesztőit

|

Mielőtt végleg csődöt jelentett volna a Gas Powered Games, megérkezett a "hős lovag tankháton".

Hirdetés

Épp a napokban számoltunk be róla, hogy a Wildman Kickstarter kampányának lelövése után a Gas Powered Games igen nehéz helyzetbe került. A kalapozás ugyanis nem úgy ment, ahogyan azt stúdiót vezető Chris Taylor szerette volna. A projekt elkészítésére igényelt 1.1 millió dolláros összegnek a fele sem jött össze, pedig már arra sem volt pénz, hogy a munkatársakat fizetni tudja a főnök.

A Dungeon Siege és a Supreme Commander szériákat jegyző csapat utolsó mohikánjai már felkészültek a legrosszabbra, mikor kiderült, hogy van még remény. A World of Tanks készítői gondoltak egyet és szőröstől-bőröstől felvásárolták őket. A Wargaming.net így a nemrég bekebelezett Day 1 Studios (F.3.A.R.) mellett már a Gas Powered Games-t is magáénak tudhatja. Arról nem nyilatkoztak az érintettek, hogy mi lesz a lelőtt Wildman projekt sorsa, de van rá némi esély, hogy ott folytatódhat a fejlesztés, ahol abbamaradt.



Bár az igazat megvallva, jobban örülnénk annak, ha egy nagyobb és komolyabb projektbe vágnának Taylorék, lévén elég soványkának tűnt a stúdió múltjának fényében. Ti milyen játékot látnátok tőlük szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)