Hirdetés

Tannenberg - érkezik az első világborús Verdun kiegészítője

|

A Blackmill Games és az M2H nagy örömmel jelentették, hogy készül a Verdun önálló kiegészítője, ami egy új frontra kísér el bennünket.

Hirdetés

A Tannenberg az első világháború keleti frontját fogja megismertetni velünk a Verdunhoz hasonló, realisztikus, sáros, mocskos, véres formában. Nem lesz kellemes élmény, de valószínűleg izgalomból nem lesz hiány.

Az oroszok csatáit láthatjuk majd a közép-európai országokkal. A játékmenet ismerős lehet mindenkinek, aki játszott a Verdunnel, lévén ez annak kiegészítője lesz. Az alapjátékra nem lesz szükség, ez egy önálló csomag, de nem hátrány, ha a megjelenésig gyakoroltok az előző kiadásban.

A Tannenberg már első előzetesét is megkapta:

A Tannenberg először PC-re jelenik meg valamikor 2017-ben. A projekt állását akár annak Steam oldalán is követhetitek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)