Hirdetés

Tanuljuk meg együtt helyesen kimondani a Resident Evil Village gigantikus gonoszának nevét!

|

Hiába tűnik román eredetűnek Lady Dimitrescu neve, valószínűleg teljesen rosszul ejtették ki azt sokan eddig.

Hirdetés

Már tényleg elég közel van a Resident Evil Village várva várt megjelenése, így hamarosan PC-n, és persze számos konzolon is megleshetjük, milyen szőrnyűségekkel kell szembenéznie Ethan Wintersnek. Habár annak ellenére, hogy nem tűnik éppen kedves hölgynek, a játék egyik gonosza, Lady Dimitrescu már most hatalmas népszerűségnek örvend a rajongók körében, így nem árthat megtanulni rendesen kimondani a nevét.

Hirdetés

A Dimitrescu név egyértelműen román eredetűnek tűnik, így a legtöbben eddig valószínűleg, és teljesen logikusan "dimitreszkunak" vagy esetleg "dimitrészkunak" ejtették azt. Ám a jelek szerint ez totálisan téves lehet. Brittney Brombacher, a nemrég megejtett Resident Evil Showcase házigazdája "dimitríszket" mondott a bemutató során, és akár nevethetnénk is ezen a furcsa kiejtésen, de a Capcom szerint így kell mondani.

Brombacher ugyanis eligazítást kapott Dimitrescu nevét illetően is, így ha hihetünk neki, akkor bizony tényleg ez a stúdió álláspontja. Tehát akkor még egyszer: "dimitríszk".

A Resident Evil Village május 7-én debütál PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X-en, és persze Series S-en. Ti hogyan ejtettétek eddig a gigantikus hölgy nevét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)