Hirdetés

Tanult múltbeli hibáiból az EA, az új játékában nem lesznek mikrotranzakciók

|

Ráadásul még a Wild Hearts megjelenés utáni tartalmaiért sem kér majd pénzt a kiadó.

Hirdetés

Szélsebesen közeleg a Wild Hearts megjelenése, amit az Omega Force (Dynasty Warriors széria) fejleszt ugyan, de a kiadást nem a stúdió anyavállalata, a Koei Tecmo intézi, hanem az Electronic Arts, méghozzá az ígéretes indie projektek felkarolása céljából létrehozott EA Originals program keretében. A Monsten Hunter széria riválisának szánt alkotásban a feudális Japán által inspirált Azuma fantasyvilágában vadászunk a legkülönfélébb teremtményekre.

A 30 órás kampánnyal és kooperatív móddal felvértezett Wild Hearts különlegességét az ún. karakuri mechanika jelenti, ez utóbbi azt a képességünket takarja, hogy egy szempillantás alatt különféle, a vadászatban segítséget jelentő szerkezeteket (dobbantókat, csapdákat, a szörnyek mozgását korlátozó mellvédeket stb.) építhetünk.

Hirdetés

Egy nemrég megtartott Reddit AMA során pedig további hasznos tudnivalók derültek ki a játékról. A legfontosabb, hogy szükségtelen a mikrotranzakciók miatt aggódnunk, mert nem terveznek ilyesmit a fejlesztők, továbbá minden megjelenés utáni tartalom ingyenes lesz.

További részletek:

  • Egyedül játszva nincs szükség internetkapcsolatra, és vadászat közben megállíthatjuk a játékot.
  • Több mint 20 kemonóval, azaz levadászandó fenevaddal kezd a játék, de később újabbak érkeznek.
  • Ritkán, de előfordulhat, hogy a szörnyek egymásnak esnek. Okozhatunk nekik töréses sérüléseket, de elfogni nem tudjuk őket.
  • A kampány utáni edgame-ben két nehézségi csoportba sorolódnak a bestiák.
  • Lesznek tűz, jég és méreg alapú támadások.
  • A nehézségi szint a résztvevők számával egyenes arányban emelkedik.
  • A multiplayer peer-to-peer típusú, nincs régiós megkötés.
  • EA Play vagy Game Pass Ultimate tagsággal 10 órán át nyúzhatjuk február 13-ától.
  • Egyelőre nem támogatja a Steam Decket.
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Wild Hearts február 17-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)