Hirdetés

Targonca, és daru szimulátor az Excaliburtól

|

Eddig csak német nyelven voltak elérhetőek az Astragon Software játékai, de hála az Excaliburnak, hamarosan angolul is targoncázhatunk.

Hirdetés

A megállapodás értelmében, melyet az Excalibur, és az Astragon Software kötött, augusztus, és november között öt szimulátor érkezik angol nyelven is a boltokba. Ezek a játékok ugyan nem mindenkinek tetszenek, de a Farming Simulator például igen jól teljesített a német piacon.

Az öt játék megjelenésének pontos dátumát egyelőre nem közölte az Ecxalibur, és bár erősen rétegjátékokról beszélünk, a cég bizakodó. "Ezek a szimulátorok nagyszerű esélyt kínálnak számunkra, hogy meghódítsuk ezt a viszonylag kis piacot" - nyilatkozta az Excalibur menedzsere. Aki kedveli a nem éppen szokványos játékokat, az figyelje augusztus körül a megjelenéseket, hiszen hamarosan targonca, daru, esetleg markoló nyergébe pattanhat. Azt hiszem én is megkeresem a kezeslábasomat...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)