Hirdetés

Tartalmas kiegészítőt kap a Crusader Kings 3, megtudtuk, mikor érkezik

|

A Paradox Interactive nem váratja sokáig a rajongókat, még a nyár előtt megérkezik a Tours & Tournaments.

Hirdetés

Március elején a Paradox az Xboxszal közös eseményén mesélt arról, hogy milyen újdonságokkal készül a közeljövőben, az említett címek (mint a Cities: Skylines 2 és a The Sims-rivális Life by You) között pedig helyet kapott a nagy sikerű Crusader Kings franchise legfrissebb részéről is. Szó esett a harmadik rész új, fizetős kiegészítőjéről, a vele együtt érkező ingyenes frissítésről és a konzolos Royale Courtról is.

Az már a stream során kiderült, hogy a kiegészítő neve Tours and Tournaments lesz, viszont a tartalmáról és a megjelenési dátumáról egészen idáig nem sokat árultak el. 

Hirdetés

Persze a megfejtéshez nem kell sherlocki logika: körutakat szervezhetünk és tornákat tarhatunk majd. A hivatalos infók szerint bejárhatjuk a királyságunk veszélyes vadonjait, sólyomvadászatot rendezhetünk, nagyszabású esküvőt szervezhetünk, bajnoki tornában lelhetjük kedvünket és akár részt is vehetünk benne a díj-, a képesség- és tapasztalatszerzés érdekében.

Meglátogathatjuk a vazallusainkat is, leellenőrizhetjük a birtokaikat, sőt ajándékokkal és jutalmakkal is elhalmozhatjuk őket, de akár adószedőket is kiküldhetünk, ha kényelmesek vagyunk. A további tevékenységek közé tartozik a lovagok kitüntetése is, ami lehetővé teszi, hogy politikára vagy a csatatérre "szakosodjanak". 

Érdemes azonban alaposan megtervezni az útvonalat és kíséretet is magunkkal vinni, mivel számos veszély leselkedhet az uralkodóra egy ilyen kimozdulás során, cserébe viszont változatos karaktereket és egzotikus kultúrákat sodor elé az élet, ráadásul néhány nagyszabású, váratlan esemény is bekövetkezhet.

A Crusader Kings 3: Tours & Tournaments május 11-én jelenik meg PC-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)