Hirdetés

Tartalmas videó mesél a Torchlight 3 lényegéről

|

Az Echtra Games egy hosszabb előzetesben foglalta össze, hogy mit érdemes tudni az új Torchlightról.

Hirdetés

Az eredetileg free-to-play mellékszálnak indult - és Torchlight Frontiers-nek hívott - játék többször is megmutatta magát az elmúlt hónapok során, mire a fejlesztőcsapat leleplezte a konkrét megjelenési dátumot, amely egészen pontosan épp mára, október 13-ára esik.

A Torchlight 3 így már elérhető, viszont mielőtt fejest ugranátok a szemérmetlen lootolásba, még nézzétek át az alábbi összefoglalást az akció-szerepjáték legfontosabb részleteiről. 

Hirdetés

A "Welcome to the Frontier" című videó közel hat percbe sűrítve mesél a Torchlight 3 történetéről, Novastraia világáról, a játékmenetről, a vadonatúj mechanikákról, a karakterosztályokról, relikviákról, az erődépítésről, a harcrendszerről és az állati követőkről is. Lessetek rá ti is, érdemes: 

Ha a kedvcsináló felkeltette az érdeklődéseteket, akkor már PC-re (Steamen), PlayStation 4-re és Xbox One-ra is beszerezhetitek a játékot, de a Nintendo Switch-tulajoknak kicsit még várniuk kell rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)