Hirdetés

Tartja a céldátumot a Ninja Gaiden 3

|

Március második felében dől el, hogy Itagaki Tomonobu nélkül is lehet-e jó Ninja Gaident fejleszteni.

Hirdetés

2012 márciusában, egészen pontosan március 20-án tér vissza Hayabusa Ryu, vagy ahogy az angolszász nyelvi dominancia miatt őt a legtöbben ismerik: Ryu Hayabusa televíziónk képernyőjére és Xbox 360, ill. PlayStation 3 konzolunkra, hogy ellenfelek százait szeletelje fel mindannyiunk legnagyobb örömére. A játékot már nem Itagaki Tomonobu rendezi. A Japánban - és a szigetországon kívül is - félistenként tisztelt dizájner szakított a Team Ninja stúdióval, és kollégái jelentős részét maga köré gyűjtve a Valhalla Games színeiben épp a THQ védőszárnyai alatt ügyködik Devil's Third című játékán. A Ninja Gaiden 3 fejlesztésének irányítását Hayasi Yosuke, a Sigma játékok direktora vette át.



Hősünk a japán külügyminisztérium felkérésére Londonba utazik, ahol terroristákkal veszi fel a harcot. Persze ne lepődjünk meg, ha a előbb-utóbb természetfölötti hatalmak is szerephez jutnak, ahogy az korábban mindig megtörtént.
A jól bevált játékmenetet olyan újdonságok fogják feldobni, mint az ellenségeskedésre, vagy együttműködésre fókuszáló online multiplayer 2-8 játékos számára, ill. a PS3 verzióval együtt járó PS Move támogatás.



A megjelenés időpontján túl a Tecmo Koei kiadó megerősítette, hogy gyűjtői kiadást is piacra dob a játékból, ám az csak a GameStop üzleteiben lesz megvásárolható a tengerentúlon. A 100 dollárért kínált csomagban helyet szorítanak egy 'Dual of the Masked' szobor, egy art book, egy sountrack CD, a Dead or Alive 5 négy karaktert (Ayane, Hyate, Ryu Hayabusa, Hitomi) szerepeltető demója, valamint a Ninja Gaiden 3 korongja számára.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)