Hirdetés

Tavaly többen játszottak az Assassin's Creed Valhallával, mint a megjelenésekor

|

Bejött a Ubisoft azon terve, hogy a hosszútávú támogatással tartja fenn a figyelmet a Valhalla iránt.

Hirdetés

A legutóbbi Assassin's Creed, a Valhalla 2020 novemberében jelent meg, azóta pedig a Ubisoft számos tartalommal bővítette a nyílt világú vikinges játékot, legyen az egy tartalmi frissítés (mint ami a Discovery Tour módot és a Crossover Stories-t is elhozta) vagy egy mackósabb DLC (a Wrath of the Druids, a The Siege of Paris és a Dawn of Ragnarök).

Persze nem véletlen, hogy a vállalat nem engedte el még a játék kezét, hiszen a sorozat legfrissebb része rengeteg pénzt csinált: a Ubisoft vezetője, Yves Guillemot még februárban árulta el, hogy az Assassin's Creed Valhalla bevételei már tavaly decemberben átlépték az 1 milliárd dolláros határt. 

Hirdetés

A kitartó tartalmi támogatásnak és a folyamatos leárazásoknak köszönhetően pedig a Valhalla változatlanul jól szerepel: a Ubisoft nemrég közzétett pénzügyi jelentéséből ugyanis kiderült, hogy a játéknak több egyedi játékosa volt a 2022. március 31-én véget ért üzleti évben, mint a rendkívül sikeres premiert követő négy hónapban. A kiadó azt is elárulta, hogy Valhalla megjelenése utáni év kétszer annyi pénzt hozott, mint a 2018-as Assassin's Creed Odyssey megérkezése utáni esztendő, vagyis a legutóbbi rész DLC-i lelkesebben vásárolták a rajongók, mint az eggyel korábbi epizód tartalmi csomagjait. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az Assassin's Valhalla bővítése azonban még nem fejeződött be, további frissítések várhatók, a következő projekt pedig nem egy újabb nagy költségvetésű cím lehet, hanem egy kisebb volumenű, lopakodásra koncentráló Assassin's Creed, amely középpontjában a Valhallából megismert asszaszin, Basim állhat. Ezt a Ubisoft még nem jelentette be, de nyáron számos játékos eseményt tartanak, vagyis bőven lesz rá alkalom. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)