Hirdetés

Tavasszal jön PC-re a Days Gone, és ez még csak a kezdet

|

Több, korábban PlayStation-exkluzív játékot is elhoz idén PC-re a Sony.

Hirdetés

A Sony nagyon odafigyel arra, hogy ütős exkluzívokkal csábítsa magához a játékosokat,  de eljön az a pont, amikor már megéri más platformok felé terjeszkedni. A Horizon Zero Dawn három évvel azután jelent meg PC-re, hogy sikert aratott PlayStation 4-en, a Death Stranding pedig még hamarabb - bár ez nem a kiadó saját játéka volt, csak jelentős támogatást élvezett, és ha nagyon fájt volna a Sonynak, valószínűleg hosszabb kizárólagosságot kér..

Jim Ryan elmondta, hogy mivel a Horizont elegen szerették (és vették meg), a PlayStation-közösség részéről pedig nem volt számottevő felhördülés amiatt, hogy mások is megkapják, ami addig kizárólag nekik járt, folytatják a kezdeményezést, és még több PS-exkluzív jön számítógépekre.

Hirdetés

Tavasszal megjelenik a Bend Studio szerintünk csodálatos, a külföldi sajtó szerint középszerű (nyilván nekünk higgyetek) játéka, a Days Gone, és ezt még idén továbbiak követik, de konkrétumok egyelőre nem ismertek. Arra számítunk (de ez hangsúlyosan csak a mi spekulációnk), hogy az előző generáció sikerjátékait ültetik át; el tudjuk képzelni, hogy a God of War és a Spider-Man is jön, amik megtolhatják PS5-ös folytatásaik szekerét, és bátoríthatják a PC-s játékosokat arra, hogy mihamarabb beszerezzenek egyet a Sony konzoljából.

Ryan egyébként annyival indokolta a terjeszkedést, hogy a költségek növekedése miatt muszáj nagyobb közönségre lőni, illetve egyre könnyebb PC-re portolni, úgyhogy nem volt számukra kérdéses, hogy meg kell ezt lépniük. Mi mindenképp örülünk neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)