Hirdetés

Távozik a Call of Duty sorozat egyik kulcsembere

|

Robert Bowling egy Twitter bejegyzésben közölte, hogy búcsút int eddigi munkaadójának.

Hirdetés

Bowling a bejegyzésben úgy fogalmazott, hogy "Ma lemondok a pozíciómról mint a Call of Duty kreatív stratégája, az Infinity Ward vezetője, és az Activision alkalmazottja." Robert Bowling régóta az Infinity Ward tagja, korábban kommunikációs igazgatóként dolgozott, majd kreatívként a sorozat szóvivője lett, de fontos szerepe volt a franchise médiakampányaiban és közleményeiben is. Az Infinity Ward szintén Twitteren azt reagálta, hogy "A legjobbakat kívánjuk Robertnek, és köszönünk neki mindent."

Az Activision még nem nyilatkozott arról, hogy kivel kívánja pótolni a megüresedett helyet, de közleményben szintén elköszöntek Bowlingtól, "Őszintén köszönjük Robertnek a többéves munkáját. Egy megbízható és megbecsült tagja volt az Infinity Ward csapatának, ezért a legjobbakat kívánjuk neki, és azt, hogy találja meg a számításait a jövőben."

Robert Bowling még nem közölte, hogy merre tovább, de innen is kívánunk neki sok sikert a további munkájához.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)