Hirdetés

Távozik a Microsofttól a Halo stúdiójának vezetője

|

Bonnie Ross, aki egyúttal a Microsoft egyik alelnöke is, 15 éve áll a 343 Industries élén.

Hirdetés

Váratlanul bejelentette, hogy 28 év után, amelyből 15-öt a Halo franchise gondozásával megbízott 343 Industries felügyeletével töltött, otthagyja a Microsoftot Bonnie Ross. Ebben a másfél évtizedben a Bungie örökébe lépett stúdió jellemzően külsős fejlesztőket is bevonva olyan játékokkal gyarapította a szériát, mint a Halo: Combat Evolved Anniversary, a Halo 4, a Halo: Spartan Assault, a Halo: The Master Chief Collection részét képező Halo 2 Anniversary, a Halo: Spartan Strike, a Halo 5: Guardians, a Halo Wars: Definitive Edition, a Halo Wars 2, a Halo Recruit, a Halo: Fireteam Raven, és tavaly a Halo Infinite.

Ross a Twitteren számolt be döntéséről, amit a családjában bekövetkezett egészségügyi problémával indokolt. Eredetileg addig szeretett volna maradni, amíg megjelenik a Winter Update, ám a dolgok - bármiről is legyen szó -, úgy alakultak, hogy nem várhatott tovább.

Hirdetés

A Microsoft közleményben hálálkodott Bonnie Rossnak mindazért, amit a Halo franchise-ért, a 343 Industriesért tett. Phil Spencer szintén köszönetet mondott neki. A Windows Central értesülései szerint Ross utódjául Pierre Hinzét nevezték ki, aki korábban produkciós vezető minőségben egyengette a Halo: The Master Chief Collection útját.

Egyúttal létrehoztak még két vezetői pozíciót is: a Halo Francise-ért felelős igazgató Bryan Koski lesz, míg az új üzleti és operatív igazgató Elizabeth Van Wyck.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)