Hirdetés

Távozott Drew Karpyshyn,a Mass Effect írója

|

Drew Karpyshyn, a BioWare zseniális írója döntésének értelmében visszavonul a videojátékok iparából.

Hirdetés

Drew Karpyshyn távozásával rendkívül sokat veszített a BioWare csapata, hiszen a legendás író olyan játékokban segédkezett, mint a Mass Effect 1-2, a Jade Empire, a Star Wars: Knight of the Old Republic, vagy a The Old Republic.

Mindezek mellett fontos része volt a Baldur's Gate II: Shadows of Amn-nak és a Throne of Bhaal-nak, de megfordult a Neverwinter Nights terén is. Regényeit valamennyien olvashattátok már, jelen pillanatban is megvásárolható a Mass Effect: Megtorlás, a Mass Effect: Felemelkedés, a Mass Effect: Felismerés, a Star Wars: Pusztítás útja és még sorolhatnám hosszú ideig.

A tehetséges író minap twitteren tette közzé döntését, miszerint visszavonul a videojátékok iparától és ezentúl kizárólag forgatókönyvek írásával, valamint saját fantasy regénysorozatának első részével foglalkozik majd, amelyről hamarosan hallhatunk bővebb információt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)