Hirdetés

Taxisofőrnek álltak a Call of Duty: Warzone 2.0 játékosai

|

Mindezt az tette lehetővé, hogy az egymáshoz közel álló játékosok hallhatják egymást.

Hirdetés

November 16-án elrajtolt a Call of Duty: Warzone 2.0, a szervereket pedig rekordmennyiségű játékos árasztotta el, akik már alig várták, hogy felfedezzék az új helyszín minden lehetőségét, és megszerezzék az első győzelmeiket. A játék szerencsére kifejezetten jól sikerült, számtalan módon érvényesülhetnek rajta a különböző módokon játszók, bár azért még vannak sürgős beavatkozásra váró problémák.

Azok viszont, akiket nem érintenek a kellemetlenségek, igyekeznek jól érezni magukat az ingyenesen játszható battle royale-ban, néhányan oly módon, hogy arra a fejlesztők valószínűleg legvadabb álmaikban sem számítottak: önkéntes taxiszolgálat indult ugyanis Al Mazrahban.

Hirdetés

Köszönhetően annak, hogy a Warzone 2.0-ban bizonyos távolságon belül mindenki hallja a másik játékost, nem csak a squad tagjai, lehetséges, hogy ellenfelekkel is kommunikáljunk. Ezt használják ki azok, akik mindig is arra vágytak, hogy egy csatatér közepén taxisként működjenek.

Szinte halljuk, ahogy néhányan emiatt kiborulnak, hiszen ez végül is szabálytalan, de reméljük, hogy senkinek sem megy el emiatt a kedve a játéktól, meg egyébként is bármikor oda lehet csapni egy rakétát. Az, hogy ilyen módon kommunikálhatnak az egymással szemben álló felek is, egészen új lehetőségeket nyit meg, csak az idő válaszolhatja meg, hogy mi lesz a következő, amit a játékosok kigondolnak. A metaverzum tehát működik, bár nem ott, és nem úgy, ahogy egyes milliárdosok megálmodták.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)