Hirdetés

Te is rajzolhatsz mangát a League of Legends fejlesztőinek Spirit Blossom témájú versenyén

|

A díjazottak jutalma játékbeli és kézzel fogható tárgyakból áll, de a legjobbnak ítélt rajzoló leülhet egy beszélgetésre a stúdió művészeti vezetőjével.

Hirdetés

A League of Legends, Teamfight Tactics és Legends of Runeterra Spirit Blossom eseményei javában pörögnek, a Riot Games pedig ennek örömére egy kis rajzos nyereményjátékot is meghirdetett. A résztvevőknek rajzolniuk kell egy egyoldalas mangát a közelmúltban kiadott Kin of the Stained Blade animációs videó alapján.

Hirdetés

A győztesek kaphatnak játékbeli és/vagy kézzelfogható jutalmakat (utóbbiak a Riot Merch üzletéből érkeznek), de a legjobb beküldő leülhet majd egy személyes beszélgetésre Gem Limmel, a Riot Games vezető rajzolójával. Érdemes megjegyezni egyébként, hogy Lim volt a Spirit Blossom vizuális dizájnjának vezető tervezője is.

Aki rajzol egy mangát, annak annyit kell tennie a részvételhez, hogy feltölti azt Twitterre és megjelöli a @UK_LoL oldalt és hozzácsapja a #SpiritBlossomManga hashtaget. A nyereményjátékban mindenki részt vehet, így nyugodtan próbálkozzatok ti is, ha érzitek magatokban a tehetséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)