Hirdetés

Te is segíthetsz, hogy magyar feliratot kapjon az A Plague Tale: Requiem

|

De a Borderlands 3 magyarítása is nagyban készül, azt is támogathatjátok.

Hirdetés

Mindig előszeretettel számolunk be, ha elkészült egy nagyobb adag magyarítás, ahogyan arról is, ha egy-egy izgalmas projekt van készülőben, elég csak a God of War szinkronjára gondolni. 

Nincs ez másként azokkal a fordításokkal sem, amik valamilyen nagyobb címet céloznak meg. Legutóbb a Borderlands 3 esetében kérte Ateszkoma a közösség segítségét, hogy aki érez magában affinitást, az jelentkezzen nála és szálljon be a csaknem százezer sorból álló játék fordításába. 

Hirdetés

Most újabb nagy vállalás igényli a lelkes játékosok közreműködését: NightVison toborzott már egy kisebb csapatot az A Plague Tale: Requiemhez és javában zajlik a magyarítás, de szükség lenne még segítő kézre. Fordítók, lektorok és tesztelők csatlakozását egyaránt várja, kedvcsinálóként pedig megosztott egy jelenetet a játékból magyar felirattal ellátva (a szöveg még nem végleges). 

A Plague Tale: Requiem október 18-án jelent meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, a tesztünk alapján pedig hosszabb, nagyobb és szebb lett, mint az előző rész.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)