Hirdetés

Te tudod, hogy mely Marvel játékok tartoznak egy közös univerzumba?

|

A PlayStation Showcase utáni órákban az Insomniac egy blogposztban tisztázta a Marvel játékos univerzumának helyzetét.

Hirdetés

Nagyon könnyen és sajnálatosan gyorsan megválaszolható a kérdés: leszámítva az egyenes ágú folytatásokat, egy sem. Ennek pedig nem más az oka, hogy az MCU előtt senki sem látta szükségesnek, hogy univerzumépítésbe fogjon, pláne úgy, hogy licencelt játékokról van szó.

A tegnapi bemutató után jogosan merült fel a kérdés, hogy változni fog-e a helyzet, a Wolverine és a Spider-Man egyazon univerzum része lesz-e, vagy sem. Mivel mindkét játékot az Insomniac Games fejleszti a Sony óvó szárnyai alatt, adná magát, hogy a két szuperhős egy világban kalandozzon.

Hirdetés

A Showcase után posztolt blogbejegyzés szerint az Insomniacnak kifejezett célja, hogy felépítsen egy saját Marvel univerzumot, aminek mind Spider-Man, mind Wolverine a részese (és ez feltehetően csak a kezdet). Kedvenc hőseink tehát elméletileg felbukkanhatnak majd egymás játékaiban.

Mindez azt is jelenti, hogy a Square Enix gondozásában tavaly megjelent Marvel's Avengers, az októberben érkező Marvel's Guardians of the Galaxy, valamint a 2K Games-féle (a Firaxis által fejlesztett) Marvel's Midnight Suns nem kapcsolódik az Insomniac játékaihoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)