Hirdetés

Te vennél rövidebb játékokat rosszabb grafikával? Máris óriási siker az ötlet

|

Nem kevés ember van, akik tényleg besokaltak már az AAA játékpiac kínálatától.

Hirdetés

A közösségi oldalakon egy ideje már kering az a fajta szemléletmód, melynek filozófiája meglehetősen egyszerű és talán érthető is:

"rövidebb játékokat akarok, rosszabb grafikával, amit olyan emberek csináltak, akiket jobban megfizettek kevesebb munkáért".

Aki nem figyeli igazán közelről az indie piacot, az csak álmodhat erről, de persze kicsit nagyobb körültekintéssel a játékiparban is lehetünk tudatos (vagy legalább az árral szemben úszó) vásárlók.

Az Itch.io éppen most tartja a második nagy The Shorter Games With Worse Graphics akcióját, ahol egy csomagban szedhetünk össze 28 csodálatosan fura, és egy délután alatt végigpörgethető mókát.

Hirdetés

Ha rálesel a kínálatra, akkor valószínűleg nem fogsz felismerni egy játékot sem a felhozatalból, de ez is lenne a lényeg. Összesen 20 dollárért behúzhatsz egy rakat cuki, kis csapatok által összerakott címet, melyek egészen új játékélményeket kínálnak. A 28 játék között ráadásul RPG-k is vannak, mint például a nagyon izgalmasnak hangzó An RPG About Nothing.

A mi kedvencünk a csomagból (és a kedvenc játékcímünk valaha) az a My Older Sister Left The Computer So I Got On & Found Myself Trying To Coordinate A Raid In A Game & I Don't Play MMO's, amiben egy MMO raidet kell koordinálnunk, de már a cím eladta az élményt, ahogy van.

A csomagot Cannibal Interactive csapata rakta össze, akik először 1000 dollárt akartak összegyűjteni a játékok alkotóinak. Mostanra már 10 000 dollárnál tartanak, amivel jóval túltettek az első csomag 8000 dolláros végeredményén.

Ha érdekel benneteket a felhozatal, akkor itt nézhettek rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)