Hirdetés

A Team 17 is nyilatkozott az Allison Road ügyében

|

Végre a játék kiadásáért felelős Team 17 is nyilatkozott az Allison Road kaszálása kapcsán.

Hirdetés

Miután a Konami törölte a rendkívül ígéretes Silent Hills projektet, majd pedig a PT demót is leszedték a PlayStation Store-ból, a játékostársadalom egy emberként kiáltott egy hősért, aki ki tudja tölteni a keletkezett űrt. Sokáig úgy tűnt, hogy az Allison Road lesz ez a megmentő, de a Team 17 úgy döntött, hogy mégsem jelenteti meg a projektet.

Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy a PT szellemi örököse, az Allison Road mégsem készülhet el, ugyanis a játék kiadásáért felelős Team 17 gyakorlatilag meggondolta magát a projekttel kapcsolatban. A játékot fejlesztő Lilith már megosztott egy közleményt, viszont most a kiadó is felszólalt az ügyben:

"Hosszas megfontolás után arra a közös megegyezésre jutottunk, hogy nem folytatjuk tovább az együttműködést és az Allison Road nem fog megjelnni a Team 17 gondozásában. Kiválónak tartjuk a koncepciót és nagyon tiszteljük Chris tehetségét, de néha van, hogy a játékfejlesztésben nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy szeretnénk. A teljes csapatunk sok sikert kíván Chrisnek a továbbiakban, hiszen amellett, hogy az üzlettársai lettünk volna, mi magunk is rajongók voltunk."

Az igazat megvallva ebből a nyilatkozatból sem derült ki sokkal több, mint a korábbiból, de ritkán van olyan, hogy megtudhatjuk, mi történik a zárt ajtók mögött a játékfejlesztésben. Az viszont bizonyos, hogy a Silent Hills nyomdokaiba lépő játékok továbbra is el vannak átkozva, hasonlóan az címadó kisvároshoz.

Ti mit gondoltok? Van rá esély, hogy valamilyen formában feltámad az Allison Road?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)