Hirdetés

Team Deathmatch mód érkezik a PlayerUnknown's Battlegroundshoz

|

A 6.2-es PUBG frissítéssel érkezik egy nagyobb, Arcade című feature, aminek része lesz a Team Deathmatch játékmód.

Hirdetés

Kevés ember van a gaming világban aki földöntúli újdonságként kezelne egy Team Deathmatch módot, de az igazság az, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds világában ez valóban egy friss élmény lesz. A játék hamarosan bővülni fog egy limitált ideig elérhető TDM mókával, amit az új Arcade részlegen keresztül érhetünk majd el.

Hirdetés

A fejlesztők egy trailert is összedobtak az új mókához, hogy legalább nagyjából legyen képünk arról, mire is számíthatunk.

A TDM-ben 8 fős csapatok küzdenek, a meccsek elején pedig mindenki kiválaszthatja majd a neki tetsző felszerelés készletet. Az új élményhez 7 új csatatér érkezik, ezek nagy része a kedvenc battle royale térképeinkből lett kivágva. A körök addig mennek, amíg az egyik csapat össze nem szed 50 killt vagy le nem telik a 10 perces játékidő (ekkor a legtöbb kioltott élettel rendelkező csapat nyer). Nincs knockdown, de 5 másodperc után respawnolhatunk, illetve mindenki kötelezően FPS nézetben fog játszani.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy a PUBG keretei között mennyire lesz élvezetes ez a klasszikus játékmód. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)