Hirdetés

Team Fortress 2 - tíz év után javítottak ki egy bugot

|

Hihetetlen, hogy ezt a hibát eddig nem vette észre senki, de az is biztos, hogy jobb később, mint soha.

Hirdetés

Már nagyjából 10 éve aktív a Valve egyik legsikeresebb online játéka, a Team Fortress 2, ami amellett, hogy önmagában is egy kiváló játék volt, általában véve elmondható, hogy felkeltette a class based lövöldék iránti érdeklődést. Habár manapság már talán nem pörög annyira, mint fénykorában, továbbra is rengeteg rajongója van, és úgy tűnik, hogy még most is van rajta mit csiszolni.

A Reddit és a YouTube felhasználói most észre vettek egy hibát, ami már vagy tíz éve benne van a játékban, de valahogy eddig mégsem sikerült kijavítani. A jelenség lényege, hogy ha bizonyos osztályok egy csoportjáról átváltunk egy másikra (itt szintén nem mindegy, hogy melyikre), akkor a hitbox (tehát az az objektum, amin a találatok regisztrálódnak) elkezd igen furán viselkedni. Elmagyarázni nem könnyű, viszont ezen a videón nagyon jól látszik a probléma:

Szerencsére már elmúlt a krízishelyzet, mert a legutóbbi patch jegyzeteiben szerepel, hogy kijavították a hibát.

Ti nyomatjátok még a Team Fortress 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)