Hirdetés

Team Fortress 2 - Batman-témájú tárgyak érkeznek

|

Gotham City sötét lovagjának és ismert ellenfeleinek alakját is felölthetitek a Team Fortress 2-ben.

Hirdetés

Már több igazán kiemelkedő, közösség által kreált tartalmat láthattunk a Team Fortress 2 kapcsán, elég csak a Gabe Newell skinre gondolni. A rajongók most egy csokornyi Batmanes nyalánkságot dobtak össze, melyek egy része teljesen ingyenes.

Az újdonságokat a Batman: Arkham Knight inspirálta, ezért nem meglepő, hogy az ingyenes tartalmak is ehhez a játékhoz vannak kötve. Konkrétan, ha rendelkezel az Arkham Knight PC-s verziójával (mely nemrég újra megvásárolhatóvá vált), akkor a Rocksteady és a Valve együttműködésének hála ingyen a tiéd lesz Scarecrow és Batman fejfedője, valamint a Pyro karakter számára megnyílik a Firefly nevű gonosztevő maszkja.

A többi Batman-témájú tárgyat a játékon belül tudjátok megvenni. Nektek hogy tetszenek ezek a Batmanhez kapcsolódó cuccok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)