Hirdetés

Team Fortress 2 - idén sem lesz új halloweeni frissítés

|

Hosszú idő után először tavaly nem érkeztek új halloweeni tartalmak a Team Fortress 2-be, ez pedig idén is megismétlődik, a fejlesztők ugyanis máson dolgoznak. Azért a semminél így is többet kapunk.

Hirdetés

Mára se szeri, se száma a játékoknak, amik valamilyen különleges kozmetikai újdonsággal, vagy játékmóddal készültek Halloweenre. A Team Fortress 2-ben idén nem érdemes ilyen frissítésre számítani a hosszú évekre visszatekintő hagyomány ellenére.

Tavaly ugyanez történt, akkor ugyanis az Invasion update-et kalapálta teljes erővel a csapat, és az akkori megoldáshoz hasonlóan az előző évek Scream Fortress-es pályáit, játékmódjait és egyéb ünnepi jóságait kapjuk meg ismét. Néhány újdonság azért lesz, egy új taunt animáció mellett ünnepi közösségi pályák, hozzájuk új Contractek és egy új, kozmetikai tárgyakat tartalmazó doboz érkezik.  A Team Fortress 2 készítői emellett idén sem lustaságból nem adnak ki semmi újat, hanem ezúttal is egy frissítésen dolgoznak. Ebben egy új Pyro Pack és egy új kampány érkezik, ahogy a Comp módon is jelentős javításokat eszközölnek majd.

Ti azért így is beugrotok egy kicsit Team Fortressezni, vagy egy másik játék halloweeni eseményében vesztek részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)