Hirdetés

Team Fortress 2 - dzsungelbe visz az új frissítés

|

Rengeteg új tartalommal támad a TF2 legújabb csomagja, ami főleg erdős, dzsungeles térképekkel toldja meg a választékot.

Hirdetés

Team Fortress 2 tizedik születésnapját ünnepli idén, de ennek a Valve nem kerít nagy feneket. Jön azért frissítés: a Jungle Inferno több új térképpel és megszerezhető cuccal is feldobja a mindennapjainkat.

Hirdetés

A többségüket a közönség alkotta, és szavazta be a játszható csataterek közé. A Lazarus, Mossrock, Banana Bay, Enclosure és Brazil mind rajongók által készített pályák, míg a frissítés egyik főattrakciója, a Mercenary Park a Valve fejlesztése. Egy hangulatos kis videó is készült:

Megszerezhető cuccok között leginkább tauntok rejlenek, de több extrára is számíthatunk a következő napokban. A Jungle Inferno hivatalos oldalán még 3 napnyi tartalom rejtőzik, melyekről semmit sem tudunk. Én már töltöm is a TF2-t, hogy visszanézzek, és rohanjak egy kört a Scoutommal. Ti visszatértek a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)