Hirdetés

Megszaporodtak a csalók a Team Fortress 2-ben, romokban a casual meccskereső

|

Ha nem külső, közösségi szerveren szeretnél lazítani, akkor komoly problémákba fogsz ütközni.

Hirdetés

Az elmúlt napokban hatalmasat ugrott a káros programokat használó játékosokról szóló jelentések száma. A Team Fortress 2 játékosai szerint lag botokkal árasztották el a játék casual meccskeresős részét. A program automatikusan céloz, ezzel segítve a csalót, de a nagyobb probléma, hogy még ha ki is szavazzák azt, aki ilyet használ, a bot válaszul összeomlasztja a szervert.

Hirdetés

A TF2 subredditen már külön megathreadet nyitottak a csalókról szóló beszélgetéshez, és úgy tűnik, hogy a probléma már túlnőtte az időszakos bosszúság szintjét.

"Március igazából csak a vihar előtti csend volt. A két héttel ezelőtti eseményekhez képest az áprilisi helyzet vagy tízszer rosszabb."

Mivel a botok nagyrészt a casual meccskeresőt mérgezik, így a közösségi szerverek még mindig élvezhető élményt kínálnak. Ettől függetlenül a rajongók érthetően nem örülnek.

"Csak egy rövid emlékeztető, hogy nem kellene külső, közösségi szerverekre támaszkodnod ahhoz, hogy játszhasd a rohadt játékot."

Legalább van, aki tud nevetni a problémán:

I thought I queued for casual? from r/tf2

A közösség nagy része meglehetősen dühös a helyzet miatt. A Team Fortress 2 már rég nem tartozik a világ legnépszerűbb lövöldéi közé, ezért minden hasonló probléma komoly fenyegetést jelent az apadó játékosszámra nézve.

"Alapvetően arra számít a közösség nagy része, hogy a Valve majd idővel közbelép, és helyrerakja a netkódot, de lehet, hogy addigra már túl késő lesz a játéknak, amely egyébként is küzd az életben maradásért."

Egyelőre a Valve nem adott ki semmilyen hivatalos közleményt az eset kapcsán. Amíg történik végre valami, csupán annyit tehetünk, hogy ülünk, várunk és elkerüljük a meccskeresőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)