Hirdetés

Team Fortress 2 - megérkezett a meccskereső, de vannak gondok vele

|

Befutott egy régóta várt opció a TF2-höz, de mégsem váltotta meg a játékot. A rajongóknak nem tetszik a rendszer, a Valve pedig változást ígér.

Hirdetés

A múlt héten a Team Fortress 2 közössége megkapta, amit akart. Befutott a rangsorolt meccskereső, ami 6v6 arénákba dobja a versengő játékosokat. A gond nem is ezzel, inkább az ehhez érkezett casual keresővel van.

Úgy néz ki, hogy a Valve egy picit komolyabbra vette a casual meccseket, mint kellett volna. A Quickplay helyett most Casual van, ami 12v12 meneteket rak össze. A gond csak az, hogy míg a Quickplaynél meg lehetett adni néhány opciót (választott mód pl.), addig a casual csak keres, anélkül, hogy megkérdezné, mi mit is szeretnénk játszani.

Legalábbis így működött a rendszer egészen a hétvégéig, amikor a Valve megoldotta a legfontosabb problémákat. A legutóbbi frissítésnek köszönhetően a játékosok választhatnak játékmódot a meccskeresés előtt, és nem kapnak komoly büntetést, ha esetleg kilépnek a játékból.

Nem túl szórakoztató beragadni egy körbe, amikor nem azon a térképen játszol, amin szeretnél, és ha kilépsz, megbüntetnek, és nem is összeegyeztethető a casual móka elméletével. Ez most megoldódott, de még nincs minden rendben

"A hosszas sorbanállás egy hiba, ami javítva lesz. Rengeteg probléma merült fel a háttérben az indulás után, és ezek okozzák azt, hogy tovább tart meccset találni, mint kellene. Ennek a kiküszöbölése most a legfontosabb feladatunk."

Akinek még mindig nem jön be a Casual mód, vagy csak nem kap meccset a bugok miatt, az továbbra is használhatja a játék meccskeresőjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)